Jamie Lee Curtis

29.01.2018. Svet: “POSTALA SAM NARKOMAN” Glumica priznala svoju zavisnost

Život poznate zvezde filmskih ostvarenja nije bio nimalo lak – roditelji su joj se razveli kad je imala samo tri godine, brat joj je umro mlad od predoziranja heroinom, a odrastala je uz roditelje alkoholičare.

Čuvena američka glumica Džejmi Li Kertis (59), poznata po filmovima “Kolo sreće” i “Istinite laži”, svojevremeno je otvorila dušu stranim medijima i navela sa kojim problemom se nosila tokom stasavanja u zrelu ženu.

– Postala sam narkoman. Navukla sam se na lekove protiv bolova posle estetskog zahvata na kapcima, a ta zavisnost je trajala narednih deset godina. Naporno sam radila samo da bih ostala “čista” – rekla je ona tom prilikom, pa dodala:

– Bila sam zavisna i od alkohola, al’ je to bilo očekivano. Majka i otac su ceo život voleli da popiju koju čašicu više. To je porodična bolest.

 

Nakon dugogodišnje borbe sa opijatima, donela je odluku da prestane sa konzumacijom istih i da se okrene porodici.

– Ako ostanem “čista” do kraja života, to će biti moje najveće dostignuće – rekla je ona.

Kada su joj se roditelji razveli, Džejmi je imala tri godine, a s obzirom na to da je najmlađe dete u porodici, tvrdila je da je ona ta koja je trebalo da spasi brak svojih roditelja, ali to se nije desilo, da bi kasnije razvod roditelja doživela kao svoj neuspeh. Brat joj je imao 20 godina kada je preminuo zbog prevelike količine droge u organizmu.

Džejmi kaže da je danas srećna, uživa u braku sa Kristoferom Gestom i provodi vreme sa decom kad god je to moguće.

 

Izvor: https://www.blic.rs/